Ιδρύματα

Χρηματοδότηση του προγράμματος Girls Empowering Girls, για την ενδυνάμωση μονογονεϊκών οικογενειών, από 2 Ιδρύματα

Το πρόγραμμα Girls Empowering Girls (GEG), δημιουργήθηκε με στόχο την ενίσχυση των μονογονεϊκών οικογενειών των δράσεών μας και από την πρώτη στιγμή αναζητήσαμε ενεργά χρηματοδότηση, ώστε να προσφέρουμε στις μονογονεϊκές οικογένειες ακόμη περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο φτώχειας.
Η συμμετοχή της οργάνωσης Πρώτα το Παιδί και η υλοποίηση του έργου της “Προώθηση του προγράμματος Girls Empowering Girls για την ενδυνάμωση μητέρων και κοριτσιών μονογονεϊκών οικογενειών”, υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Fondation Chanel, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενδυνάμωσης Φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ισότητας των φύλων.
Η συνεργασία περιλαμβάνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάπτυξης ικανοτήτων (capacity building) 5μηνης διάρκειας, από το Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη και την επιχορήγηση με 10.000 ευρώ, για την υλοποίηση δράσεων ανάπτυξης του Πρώτα το Παιδί και την ενδυνάμωση γυναικών μέσω του GEG.
Μάθετε περισσότερα για το GEG και το πώς μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στην ενδυνάμωση μιας μόνης μητέρας και της κόρης της στη σελίδα του προγράμματος: empowergirls.protatopaidi.org 

Γίνε Κομμάτι του Έργου μας

Πρώτα το Παιδί join us
Κάνε Δωρεά

Ενίσχυσε σήμερα ένα παιδί. Κάνε τη δωρεά σου στα προγράμματά μας, ΕΔΩ
Πρώτα το Παιδί join us
Μάθε τα Νέα μας
Κάνε εγγραφή στο Newsletter και ακολούθησε μας σε Facebook, Instagram και LinkedIn
Πρώτα το Παιδί join us
Πρόγραμμα "Στηρίζω Ένα Παιδί"
Γίνε μεγάλος υποστηρικτής και βοήθησε ένα παιδί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες, ΕΔΩ